RPG For You !

Witaj na oficjalnym forum serwera RFY !

Nie jesteś zalogowany na forum.

#1 2017-09-05 18:04:22

elwis40
Administrator
Liczba postów: 8
Windows 7Chrome 60.0.3112.113

Wzór do Rekrutacji !

Imię  -
Wiek -
UID -
Nick -
Ile razy byłeś Administratorem na innych serwerach MTA -
Czy byłeś kiedykolwiek karany (Kick, Ban, Mute) -
Czy byłeś kiedyś na naszym serwerze Moderatorem, Administratorem -
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Pisząc rekrutacje obowiązuje Ciebie codzienne duty (Min. 2-3 godz), szacunek dla innych Moderatorów lub Administratorów oraz dla każdego Gracza, zakaz wyłączania PM/PW.

Dziękuje za napisanie rekrutacji. Wyniki będą 20 min bo napisaniu przez Ciebie podania. Pozdrawiam elwis40 [dblpt])

#2 2017-09-05 18:11:24

GilbertPL
Użytkownik
Liczba postów: 2
Windows 7Firefox 55.0

Odp: Wzór do Rekrutacji !

Imię  - Marek
Wiek - Mam 13 lat
UID - Niestety nie wiem.
Nick - GilbertPL
Ile razy byłeś Administratorem na innych serwerach MTA - 3 razy i mam nadzieję że szanowali mnie gracze [dblpt])
Czy byłeś kiedykolwiek karany (Kick, Ban, Mute) - Na tym serwerze nie ale na innych oj zdarzało się, jak każdemu.
Czy byłeś kiedyś na naszym serwerze Moderatorem, Administratorem - Nie ponieważ zaczynam dopiero grę i mam nadzieje że ten serwer będzie bardzo dobry i ludzie będą chcieli na tym serwerze dużo czasu przebywać.

dodam coś do siebie ponieważ jeśli pan bóg serwera szuka kogoś kto robi przy edytorze to mogę ja z miłą chęcią [dblpt])

#3 2017-09-05 18:13:26

elwis40
Administrator
Liczba postów: 8
Windows 7Chrome 60.0.3112.113

GilbertPL gratulacje dostałeś się ! Jeżeli byś mógł to zajmij się edytorem [dblpt]) Pozdrawiam i do zobaczenia na serwerze !

#4 2017-09-05 18:24:13

DanoneQ
Użytkownik
Liczba postów: 2
WindowsChrome 60.0.3112.113

Imię  - Dominik
Wiek - Mam 13 lat.
UID -
Nick - DanoneQ
Ile razy byłeś Administratorem na innych serwerach MTA - Administratorem byłem na kilku serwerach i sprawowałem się bardzo dobrze, ale te serwery niestety upadły [dblpt][slash]
Czy byłeś kiedykolwiek karany (Kick, Ban, Mute) - Kilka razy, każdemu napewno to się przydarzyło.
Czy byłeś kiedyś na naszym serwerze Moderatorem, Administratorem - Nie, dlatego że dopiero zaczynam [dblpt])

Użytkowników czytających ten temat: 0, gości: 1
[Bot] ClaudeBot

Stopka

Forum oparte na FluxBB

Darmowe Forum
- najlepszyserwermta4scleagueanimiacraftpvpsiecfiuuministrstwomagii